Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | November 28, 2020

Scroll to top

Top

2,252 views
13225036_1096698060373739_2061045901_o

Ja si ndryshon interi nese Thohir merr 75% te klubit!

Ja si ndryshon interi nese Thohir merr 75% te klubit!
Andi Prifti

Po nisemi nga nje parashikim: Thohir ka bindur Morattin per projektin e tij dhe jo vetem; ai nuk do ta thyeje traditen e familjes Moratti, duke e mbajtur, dhe gjithsesi do shkoje ne bordin e Interit. Keto dy fakte mund te ndihmojne dhe me shume mbylljen sa me shpejt te tratativave qe Thohir te marre Interin,

Por çfare do te ndodhe tani? Sipas lajmeve te para, indoneziani do marre postin e presidentit, dhe do t’ja leri zevendes presidencen nje anetari te familjes Moratti, qe me shume mundesi do te jete Angelomario (ai dhe tani eshte zevendes president i Interit), me presidentin e ri me baze ne Indonezi qe do vinte njerez e tij me te forte ne bord (njeri prej tyre mund te jete Jason Levien). Do ndertohej nje qender pushteti qe do te bashkohej me frekuencat e shumave mujore dhe do te krijohet nje buxhet me i madh se sa ai qe kemi tani. Do ndertohej nje bord qe do percaktoje fuqine numerike te klubit dhe fuqine e vetos te familjes Moratti. A mund te jete kjo nje pike ekuilibri mes rinovimit ose vazhdimesise?

© Ndalohet riprodhimi i lajmeve pa lejen e Inter Club Albania.