Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

Bearzot

#110Inter – Mirëseerdhe Enzo “Vecio” Bearzot

23/02/2018, 18:23 |

Një lojë me letra në aeroplan, në dyshe me Franco Causion kundër presidentit Pertini dhe Dino Zoff me Kupën e Botës anash. Është ky imazhi më i famshëm i Enzo Bearzot. Sepse nëse mendon për ‘Vecio’ mendja të shkon tek … Read More