Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

Bob

#110Inter – Bob Spottiswood

20/12/2017, 17:51 |

Kapele Bowler, buzëqeshje të stampuar në fytyrë dhe një curriculum që e paraqiste si një mesfushor shumë të mirë të Crystal Palace në të shkuarën. Kështu u shfaq Bob Spottiswood në Milano në vitin 1922. Ai ishte i … Read More