Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

business plan

Business plan i Inter: +620% publicitet, sponsor te ndryshem mes fanellave. Dhe te ardhurat…

22/05/2015, 22:41 |

Dalin detajte shume interesante lidhur me business plan te Interit per gjashte vitet e ardhshme. Zikalterit, ne fakt, kane nje projekt ekonomik te bazuar ne vleresime te definuara si “te arsyeshme, kujdesshme dhe besueshme” edhe nga vet UEFA, qe keshtu ka arsyetuar … Read More