Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | November 20, 2019

Scroll to top

Top

ICA

Udhetim me autobus per 29 ore. Nga Tirana duke enderruar nje selfie me Shaqirin…

18/04/2015, 20:32 |

Pavaresisht klasifikimit dhe derbyt qe nuk eshte sic ka qene me pare: nje odise e 29 oreve ne autobus per 56 tifoz te Inter Club Albania qe jane nisur nga Tirana. Te shperblyer, njehere ne Appiano, nga Shaqiri: … Read More

Interistat Shqiptare ja arrijne qellimit: InterClubAlbania behet InterClub me i madh ne Europe!

08/09/2014, 22:39 |

Ishte nje enderr, nje enderr e enderruar ne grup dhe e bere realitet me pune, vullnet dhe dashuri. 

Objektivi qe ne diten e pare te hapjes se anetaresimeve ishte i qarte per InterClubAlbania dhe anetaret e … Read More