Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

Marca

17 lojtaret e medhenj qe mund ta shohin Boterorin ne Rusi nga TV: Edhe Icardi ne liste!

21/03/2018, 16:46 |

Dy muaj larg ndeshjes se pare ne Rusi 2018, eshte koha qe tranjeret te perzgjedhin lojtaret qe do te marin me vete ne boteror.

Nese prezenca e njerezve si Messi, Neymar dhe Ronaldo nuk eshte ne diskutim, ne kete … Read More