Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | November 18, 2019

Scroll to top

Top

nerazzurri

Dallimi midis meje (nerazzurro) dhe teje (rossoneri)

11/03/2015, 17:27 |

Nje pike qe nuk reflekton realitetin. Sepse statistikat dhe numrat jane te rendesishem, por jo gjithmone shpjegojne gjithcka. Dhe ne rastine  Interit dhe Milanit, te ndare vetem nga nje pike ne klasifikim por shume te larget persa i perket gjendjes … Read More