Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 19, 2019

Scroll to top

Top

Paul

#110Inter – Paul Ince, The Governor (Guvernatori)

22/02/2018, 19:23 |

Është një temë delikate, brenda dhe jashtë futbollit, dhe është një e keqe që akoma nuk është çrrënjosur. Një prej lojtarëve të parë që i është dashur të përballet me racizmin ka qënë Paul Ince. Nuk ishte një lojtar i zakonshëm: … Read More