Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

Sektori i te rinjve

#110Inter – Sektori i të rinjve zikaltër, të destinuar për tu bërë të mëdhenj

17/02/2018, 18:15 |

Turneu i Viareggios është kompeticioni më i vjetër dhe më prestigjioz, për sai përket ekipeve të të rinjve. Në 12 mars të këtij viti, do organizohet edhe edicioni numër 70, ekzaktësisht dhjetë vjet më vonë se ai që mund të … Read More