Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

Steven

Gazzetta – Ju prezantojme me Steven, nje student i shkelqyer, i perulur dhe ambicioz.

16/12/2016, 15:57 |

Shume me shume se sa nje keshilltar i thjeshte. Steven Zhang, djali i Jindong, eshte bere me kalimin e kohes njeriu i referimit ndermjet Interit dhe shoqerise kineze.

La Gazzetta dello Sport na e prezanton te … Read More