Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

titujt-gazeta

Titujt e gazetave kryesore sportive | 21 Korrik 2013

21/07/2013, 1:27 |

Dy gazetat kryesore sportive, La Gazzetta dello Sport dhe Il Corriere dello Sport ne numrin e neserm i kushtojne nje hapesire te konsiderueshme Interit, megjithate temat e trajtuara jane te ndryshme.

Gazzetta dello Sport hapet me … Read More

Titujt e gazetave kryesore sportive | 20 Korrik 2013

20/07/2013, 0:49 |

Si gjithmone, te treja gazetat kryesore sportive italiane, te cilat dalin ne shitje pas disa oresh, i kushtojne nje pjese te rendesishme te tyre Interit, pavaresisht se temat e trajtuara jane te ndryshme. Ketu do te shohim titujt … Read More

Titujt e gazetave kryesore sportive | 18 Korrik 2013

18/07/2013, 0:42 |

Dy gazetat kryesore sportive ne Itali, La Gazzetta dello Sport dhe Il Corriere dello Sport i kushtojne pjesen me te madhe te seksionit te tyre per Interin, ndeshjes miqesore te dites te djeshme Inter-Trentino, e perfunduar 3-0 per … Read More