Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

Kronologjia e Tripletes

SE SHPEJTI INTER CLUB ALBANIA KA PER TE PUBLIKUAR DISA EPISODE QE DO TE PERSHKRUAJNE EDHE NJE HERE SEZONIN ME FANTASTIK TE INTERIT TONE. MATERIALET DO TE PERMBLIDHEN NGA DISA LIBRA KU ME I RENDESISHMI ESHTE “INTER AL CUBO, LA STAGIONE PERFETTA”, GJITHASHTU DO JU BASHKOHEN FOTO DHE VIDEO, PER TA PERJETUAR EDHE NJE HERE ATE SEZON QE KEMI ARRITUR TA REALIZOJME VETEM NE!

PER KETE DUHET TE PRISNI EDHE DISA DITE!