Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | August 18, 2022

Scroll to top

Top

100Inter

110Inter – Dita kur lindi legjenda

20/11/2017, 18:24 |

Një qese plastike që kishte brenda një palë këpucë futbolli, një pasaportë dhe shumë ëndrra.

Cavalese ishte vendi, në provincën e Trentos, ku Inter po kryente fazën përgatitore para sezonit në 1995. Kështu erdhi Javier Adelmar … Read More