Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

Aristide

#110Inter – Aristide Guarnieri, Stoperi Elegant dhe Xhentëllmen…

07/12/2017, 16:41 |

“Kalos kai agathos”, “I pashëm dhe I zoti”, kjo është formula e përdorur në poezitë e eposit grek për të përshkruar heronjtë. Një formulë që i përshtatet më së miri edhe Aristide Guarnerit, i cili ka emrin grek, … Read More