Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 2, 2022

Scroll to top

Top

AldoSerena

#110Inter – Një dashuri e trazuar

11/12/2017, 17:31 |

Do i duhej të ikte dhe të vinte katër herë, duke shënuar dhe duke fituar pak, por pastaj u rikthye për herë të pestë dhe dukej sikur ishte rradha e duhur. Marrëdhënia midis Aldo Serena-s dhe Interit është … Read More