Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

Armando Picchi

#110Inter – Dashuri me shikim te pare

08/01/2018, 16:58 |

Një djalë … kopertinash. Në kohët e sotme, nuk është e pazakontë për një kapiten të Interit që të përfundojë në kopertinën e ndonjë reviste: Zanetti dhe Icardi në këtë sens janë shembujt tipikë. Por për një njeri të ndrojtur … Read More