Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 4, 2022

Scroll to top

Top

Herrera

#110Inter – Magjistari

29/12/2017, 11:23 |

I lindur në Argjentinë, me origjinë Spanjolle, rritur në Marok, futbollist u bë në Francë, perpara se të kishte sukses si trajner në Spanjë dhe Itali; nuk ka shembull më të mirë se Helenio Herrera, që të përfaqësojë … Read More