Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | August 11, 2022

Scroll to top

Top

Levatto

100Inter – Çfarë sulmuesi!

25/11/2017, 11:41 |

Kur thua Meazza, nuk ka tifoz që nuk i kujtohet, ndoshta edhe vetëm për shkak se i është dedikuar emri i stadiumit në Milano. Ndërsa kur dëgjon “Levratto”, vetëm fansat më të vjetër dhe të kujdesshëm mund të lidhin … Read More