Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | October 3, 2022

Scroll to top

Top

Oba Oba

#110Inter – Mister Oba Oba

12/01/2018, 16:05 |

Nje adoleshent, me forcen fizike te nje demi dhe entuziazmin e nje femije kur feston. Keshtu prezantohet Obafemi Martins kur ben hapat e para ne futbollin e te medhenjve. Debutimin si titullar e ben ne Parma, kur sulmi … Read More