Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Inter Club Albania | August 18, 2022

Scroll to top

Top

Sforza

110Inter – Tre burra dhe një… fanellë!

24/11/2017, 11:41 |

Familja fisnike e Sforzës ka mbajtur Dukatin e Milanos për gati një shekull, nga mesi i viteve 1400 deri më 1535. Prandaj një mbiemër i tillë në Milano nuk mund të kalojë pa u vënë re. Ciriaco Sforza … Read More